Valorile noastre

Expertiza

 

Echipa noastra de specialisti beneficiaza de o vasta experienta in domeniul cercetarii, atat in ceea ce priveste sectorul public, cat si cel privat: FMCG, retail, auto, medical, media, publicitate, asigurari, banking, institutii publice.

 

Adaptare la nevoile clientului

 

Oferim o gama larga de metode, tehnici si instrumente de cercetare pentru studii standardizate, avand in acelasi timp abilitatea de a adapta metodologiile de cercetare la nevoile specifice fiecarui client.

 

Consultanta

 

Lucram in mod constant cu experti din marketing, comunicare, publicitate, relatii publice si domeniul medical.

 

Transparenta

 

Clientii nostri pot monitoriza derularea proiectelor lor, atat de la sediul nostru (camere special amenajate pentru supervizare), cat si de la propriul sediu, printr-un sistem online de monitorizare, dezvoltat de echipa noastra.

 

Crearea si mentinerea unor relatii durabile cu clientii nostri

 

Relatiile pe care le-am cladit de-a lungul timpului cu partenerii nostri sunt extrem de importante pentru noi. Asadar, abordarea fiecarui business dintr-o perspectiva strategica este vitala in anticiparea nevoilor clientilor, pentru ca solutiile oferite sa fie cele potrivite.

 

Customer satisfaction

 

Angajamentul nostru de a atinge un nivel inalt de performanta implica livrarea unor rezultate corecte si rapide, prelucrate de profesionisti in domeniul cercetarii si marketingului.

 

O cultura a succesului si mandriei

 

Angajati nostri sunt mandri sa faca parte din echipa EXACT Cercetare si Consultanta. Am setat obiective ambitioase pentru membrii echipei noastre, acestia beneficiind de tot suportul nostru in vederea dezvoltarii profesionale.